Ils recrutent:


Annonces spécialisées dans les métiers juridiques (juristes, avocats, fiscalistes, paralegal...)

Job:

63 juridisch dossierbeheerders (m/v/x)

08.09.23

FOD FinanciŽn zoekt minstens 63 gemotiveerde juridisch dossierbeheerders voor verschillende diensten. De openstaande plaatsen bevinden zich in Vlaanderen en Brussel. De plaats van tewerkstelling wordt meegedeeld wanneer je als laureaat een effectief werkaanbod krijgt. De standplaatsen hangen af van de noden bij onze diensten op moment van indiensttreding.


Jobinhoud

Ben je geÔnteresseerd in het juridisch domein en op zoek naar een job met een sociale meerwaarde? Werk je graag gestructureerd en ben je overtuigd van het belang van een correcte dienstverlening? Werk je graag in teamverband en ben je bovendien niet bang om zelfstandig aan de slag te gaan? Dan ben jij de geknipte persoon voor een juridische functie binnen de FOD FinanciŽn.

Er zijn verschillende vacatures bij de algemene administraties van de FOD FinanciŽn.

De functieomschrijving hangt af van de dienst waar je gaat werken.


- Wil je fiscale expertise uitbouwen en de FOD FinanciŽn van de toekomst mee vormgeven? De Algemene Administratie van de Fiscaliteit zoekt collegaís die zich buigen over wettelijke bepalingen, wetsontwerpen of fiscale rechtspraak en die toegewijd opvolgen, maar ook teamplayers die zich toespitsen op de juridische uitbouw van moeilijke dossiers.


Ontdek jouw nieuwe job bij de Algemene Administratie van de Fiscaliteit.- Ben jij een kennisspons en wil je je detectiveskills ontwikkelen? Dan kan je zeker een carriŤre uitbouwen binnen de Invorderingsteams of de juridische dienst van de Algemene Administratie van de Inning en Invordering!


Ontdek jouw nieuwe job bij de Algemene Administratie van de Inning en Invordering.- De samenleving beschermen, internationale handel bevorderen en meehelpen in de strijd tegen fraude en terrorisme? Een boeiende en uitdagende job met verantwoordelijkheid en een gevarieerd takenpakket? De wereld van de Douane en Accijnzen is zeker iets voor jou.

Ontdek jouw nieuwe job bij de Algemene Administratie van de Douane en Accijnzen.- Heb je zin in een boeiende en uitdagende job met een intern opleidingstraject en heel wat doorgroeimogelijkheden? Twijfel niet langer, binnen de Algemene Administratie van de Patrimoniumdocumentatie zijn wij op zoek naar heel wat nieuw talent!


Ontdek jouw nieuwe job bij de Algemene Administratie van de Patrimoniumdocumentatie.- Heb je interesse in fiscaliteit en beschik je over een echte speurdersmentaliteit? Stap je mee in de strijd tegen de fiscale fraude? Dan kan je bij de Bijzondere Belastinginspectie je talent ontplooien!


Ontdek jouw nieuwe job bij de Algemene Administratie van de Bijzondere Belastinginspectie.- 'I found a Treasure, a Treasury job'. Dit is de slogan waarmee de Algemene Administratie van de Thesaurie uitpakt en die de zorg die wij besteden aan de tevredenheid van onze medewerkers, perfect weergeeft. De financiering van de economie heruitvinden, de bijhorende regelgeving opstellen of verbeteren, financiŽle fraude en financiering van terrorisme bestrijden: allemaal kernopdrachten van de Thesaurie. Je komt er terecht in een dynamische, volledig digitale werkomgeving waar samenwerken en eigen verantwoordelijkheid opnemen centraal staan. We hopen je mogen te verwelkomen in ons team.


Ontdek jouw nieuwe job bij de Algemene Administratie van de Thesaurie.- Wil jij je kennis op punt stellen en als (toekomstig) topexpert onze beleidsverantwoordelijken ondersteunen?


Ontdek hier jouw nieuwe job bij de Algemene Administratie voor Beleidsexpertise en- ondersteuning.Bij de uitoefening van deze functies kom je mogelijk in contact met het publiek.


Overeenkomstig het neutraliteitsbeginsel van overheidsinstanties en de door de FOD FinanciŽn uitgedragen waarden van transparantie en onafhankelijkheid, is het verboden om uiterlijke tekenen te dragen van gelijk welke ideologische, politieke of religieuze overtuiging of affiliatie. De FOD FinanciŽn staat dit enkel toe aan personeelsleden die niet rechtstreeks in contact komen met het publiek (KB 02/10/1937 houdende het statuut van het Rijkspersoneel - artikel 8, paragraaf 1).. Bijgevolg mogen de personeelsleden die rechtstreeks in contact komen met het publiek bij de FOD FinanciŽn geen uiterlijke tekenen dragen van gelijk welke ideologische, politieke of religieuze overtuiging of affiliatie, want dit zou kunnen resulteren in een ondermijning van het vertrouwen van het publiek in de volledige neutraliteit van de overheid en in de onpartijdigheid van de FOD FinanciŽn. Onder publiek wordt verstaan de burgers waarmee in contact gekomen wordt.Meer info over de selectieprocedure?

Call Center Dienst Wervingen
FOD FinanciŽn
Tel.: 02 572 57 71
E-mail: infojobs@minfin.fed.be
Solliciteren

Solliciteren? Vul je online CV in en raadpleeg het volledige vacaturebericht om over alle nodige informatie te beschikken en je zo goed mogelijk voor te bereiden.
Bookmark and Share
   

Retour ŗ la liste

Nouvelle recherche ?

Annonceurs et recruteurs : placez votre annonce sur DroitBelge.net