Annonces spécialisées dans les métiers juridiques (juristes, avocats, fiscalistes, paralegal...)

Job:

57 juristen (m/v/x)

23.03.22

Description de l 'entreprise / Law firm / Bedrijfsomschrijving:

FOD Financiën is op zoek naar minstens 57 juristen voor verschillende diensten. De plaatsen bevinden zich in Brussel en in verschillende steden in Vlaanderen (de effectieve plaatsen en locaties zullen afhangen van de noden op het moment van indiensttreding en worden dan bekend gemaakt).


Description de la fonction / Functieomschrijving:

Natuurlijk wil je een boeiende en uitdagende job. En nee, stilzitten is niks voor jou: jij wil jezelf ontwikkelen en doorgroeien binnen de organisatie waar je werkt. Maar elke dag uit werken gaan enkel en alleen voor die loonbrief aan het einde van de maand? Niet jij, jij wilt iets bijdragen aan de maatschappij, elke dag opnieuw het gevoel hebben dat wat je doet een verschil maakt. Als het even kan, met leuke collega’s die net zo gedreven zijn als jij. Waar wacht je dan nog op? Een functie als jurist bij een van onze algemene administraties of stafdiensten is je vast op het lijf geschreven:

Wil jij fiscale expertise uitbouwen en de FOD Financiën van de toekomst mee vormgeven? De Algemene Administratie van de Fiscaliteit zoekt collega’s die zich buigen over wettelijke bepalingen, wetsontwerpen of fiscale rechtspraak en die toegewijd opvolgen, maar ook teamplayers die zich toespitsen op de juridische uitbouw van moeilijke dossiers.

Ontdek hier je nieuwe job bij de Algemene Administratie van de Fiscaliteit.

Zijn juridische expertise uitbouwen, schulden invorderen of geschillen behandelen jouw ding? Dan is een job in een van de invorderingsteams of juridische diensten van de Algemene Administratie van de Inning en de Invordering iets voor jou. Je verbreedt er je kennis terwijl je dossiers tot op de bodem uitzoekt om de gepaste invorderingsacties te bepalen.

Ontdek hier je nieuwe job bij de Algemene Administratie van de Inning en de Invordering.

De samenleving beschermen, internationale handel bevorderen en meehelpen in de strijd tegen fraude en terrorisme? Een boeiende en uitdagende job met verantwoordelijkheid en een gevarieerd takenpakket? De wereld van Douane en Accijnzen is zeker iets voor jou.

Ontdek hier je nieuwe job bij de Algemene Administratie van Douane en Accijnzen.

Bijt jij je graag vast in juridische dossiers? Kan jij regelgeving verslinden zonder enige moeite? Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging en heb je vooral veel goesting om bij te leren? Dan zijn we naar jou op zoek. Kom deel uitmaken van onze Algemene Administratie Patrimoniumdocumentatie en wie weet word jij onze nieuwe juridische spilfiguur. We zijn op zoek naar een echte teamplayer die beschikt over organisatie-skills die on point zijn. Kan je zeer doelgericht te werk gaan? Aarzel dan niet en stel je kandidaat.

Ontdek hier je nieuwe job bij de Algemene Administratie van de Patrimoniumdocumentatie.

Bij de Algemene Administratie van de Bijzondere Belastinginspectie stap je mee in de strijd tegen de fiscale fraude. Geboeid door fiscaliteit en fiscale strafzaken? Dan kan je bij de Bijzondere Belastinginspectie je talent ontplooien in een geschillendienst.

Ontdek hier je nieuwe job bij de Algemene Administratie van de Bijzondere Belastinginspectie.

'I found a Treasure, a Treasury job'.

Dit is de slogan waarmee de Algemene Administratie van de Thesaurie uitpakt en die de zorg die wij besteden aan de tevredenheid van onze medewerkers, perfect weergeeft. Jouw rol? Je wordt een nieuwe Jurist in een van onze competentiepolen! De financiering van de economie heruitvinden, de bijhorende regelgeving opstellen of verbeteren, financiële fraude en financiering van terrorisme bestrijden: allemaal kernopdrachten van de Thesaurie. Je komt er terecht in een dynamische, volledig digitale werkomgeving waar samenwerken en eigen verantwoordelijkheid opnemen centraal staan. We hopen je mogen te verwelkomen in ons team.

Ontdek hier je nieuwe job bij de Algemene Administratie van de Thesaurie.

Ben je geboeid door Personeel & Organisatie-materie, HR, het administratief en geldelijk statuut van het overheidspersoneel en het syndicaal overleg? Heb jij zin om je juridische expertise ten dienste te stellen van je collega’s en de organisatie? De omzetting van nieuwe regelgeving in concrete werkprocessen en –procedures voor de Stafdienst Personeel & Organisatie (P&O) is een uitdaging die je aanspreekt? Dan is deze functie bij de juridische cel van de Stafdienst P&O van FOD Financiën echt iets voor jou.

Ontdek hier je nieuwe job bij de Stafdienst Personeel & Organisatie.

Bij de Diensten van de Voorzitter werk je als strategische partner mee aan de FOD Financiën van de toekomst. We zetten ons elke dag in om het management, de diensten en de medewerkers van de organisatie te ondersteunen. Ben je een krak in het analyseren van de regelgeving? Ben je geboeid door Privacy en Informatieveiligheid? Zoek je een toffe en uitdagende job met verantwoordelijkheid en boeiende leermogelijkheden? Stel je dan zeker kandidaat en kom jouw talenten verder ontwikkelen bij de dienst Privacy en Security.

Ontdek hier je nieuwe job bij de Diensten van de Voorzitter.

Bij de uitoefening van deze functies kom je mogelijk in contact met het publiek.


Profil / Profiel:

Gedragsgerichte competenties

- Je legt verbanden tussen verschillende gegevens, genereert alternatieven en trekt sluitende conclusies.
- Je neemt beslissingen op basis van (on)volledige informatie en onderneemt doelgericht acties om de beslissingen uit te voeren.
- Je begeleidt interne en externe klanten op een transparante, integere en objectieve manier, levert hen een persoonlijke dienstverlening en onderhoudt constructieve contacten.
- Je plant en beheert je eigen groei actief in functie van je mogelijkheden, interesses en ambities door je eigen functioneren kritisch in vraag te stellen en je continu nieuwe inzichten, vaardigheden en kennis eigen te maken.
- Je beschikt over de inzet, de wil en de ambitie om resultaten te boeken en de verantwoordelijkheid op te nemen voor de correctheid van ondernomen acties.
- Je hebt goede mondelinge communicatievaardigheden.

Redeneervaardigheden

- Abstract redeneervermogen
- Verbaal redeneervermogen

Een goede motivatie is eveneens belangrijk.

Opgelet! Je motivatie wordt als erg belangrijk voor de job beschouwd en weegt zwaarder door in de eindscore.

Niet vereist, wel een troef

Je kan in een tweetalige omgeving terechtkomen. Een kennis van het Frans is dan een pluspunt.


Contact:

Solliciteren kan tot en met maandag 4 april 2022.

https://www.selor.be/nl/vacatures/job/ANG22147/Jurist-m-v-x-

Bookmark and Share
   

Retour à la liste

Nouvelle recherche ?

Annonceurs et recruteurs : placez votre annonce sur DroitBelge.net