DroitBelge.Net/Jobs: plate-forme d'annonces spécialisée dans les métiers juridiques (juristes, avocats, fiscalistes, paralegal...)

Job:

Juridisch dossierbeheerder (m/v/x) (70 plaatsen)

16.10.20

Description de l 'entreprise / Law firm / Bedrijfsomschrijving:

FOD Financiën zoekt minstens 70 gemotiveerde medewerkers voor verschillende diensten (de Algemene Administratie van de Inning & Invordering, de Algemene Administratie van de Patrimoniumdocumentatie, de Algemene Administratie van de Fiscaliteit, de Algemene Administratie van de Douane & Accijnzen en de Stafdienst Begroting en Beheerscontrole). De openstaande plaatsen bevinden zich in Brussel en Vlaanderen.

De FOD Financiën staat in voor de correcte en rechtvaardige inning van belastingen, accijnzen en andere taksen in België. Daarbovenop zorgt hij ervoor dat al dat geld op de juiste plaatsen terechtkomt. Daardoor kan iedereen in ons land genieten van goede infrastructuur, sociale voorzieningen en zo veel meer. Zo werken de meer dan 20.000 medewerkers van de FOD Financiën elke dag niet alleen aan hun persoonlijk welzijn, maar aan dat van heel de samenleving.

Maar de FOD Financiën is zoveel meer dan belastingen. Het is:

- de grootse overheidsdienst en een van de grootste werkgevers van het land;

- een organisatie met ontelbaar veel functies en competenties in allerlei vakgebieden;
zijn vier kernwaarden: gedreven, correct, integer en dienstbaar;

- een vat vol carrièremogelijkheden: promoties, bevorderingen, interne mobiliteit …

- een werkgever die je de mogelijkheid geeft voortdurend je kennis en competenties te ontwikkelen met generieke en technische opleidingen.

(...)
meer info


Description de la fonction / Functieomschrijving:

Natuurlijk wil je een boeiende en uitdagende job. En nee, stilzitten is niks voor jou: jij wil jezelf ontwikkelen en doorgroeien binnen de organisatie waar je werkt. Maar elke dag uit werken gaan enkel en alleen voor die loonbrief aan het einde van de maand? Niet jij, jij wilt iets bijdragen aan de maatschappij, elke dag opnieuw het gevoel hebben dat wat je doet een verschil maakt. Als het even kan, met leuke collega’s die net zo gedreven zijn als jij. Waar wacht je dan nog op?

(...)
meer info


Profil / Profiel:

Gedragsgerichte competenties

- Je analyseert gegevens gericht en beoordeelt informatie kritisch.

- Je gaat zelfstandig om met en lost problemen op, zoekt alternatieven en voert de oplossing uit.

- Je begeleidt interne en externe klanten op een transparante, integere en objectieve manier, levert hen een persoonlijke dienstverlening en onderhoudt constructieve contacten.

- Je plant en beheert je eigen groei actief in functie van je mogelijkheden, interesses en ambities door je eigen functioneren kritisch in vraag te stellen en je continu nieuwe inzichten, vaardigheden en kennis eigen te maken.

- Je beschikt over de inzet, de wil en de ambitie om resultaten te boeken en de verantwoordelijkheid op te nemen voor de correctheid van ondernomen acties.

Technische competenties

Je hebt goede mondelinge communicatievaardigheden.


Een goede motivatie is eveneens belangrijk.

Opgelet!
De motivatie wordt als erg belangrijk voor de job beschouwd en weegt zwaarder door in de eindscore.

Niet vereist, wel een troef

Aangezien je in een tweetalige omgeving terechtkomt, is kennis van het Frans een pluspunt.

(...)
meer info


Contact:

Volg zeker onze FBLive aanstaande dinsdag (20/10/2020) om 15 uur.

Hier vertellen onze collega’s Karen en Rik meer/alles over onze jobaanbiedingen en de vele carrièremogelijkheden binnen FODFinanciën


Solliciteren kan tot en met 2 november 2020.

Je moet online solliciteren via 'Mijn Selor'. We screenen het cv dat op de uiterste inschrijvingsdatum in ‘Mijn Selor’ zit. We screenen ook je diploma. Dat moet je ook opladen op het moment van inschrijving.

Je kan niet solliciteren via fax of e-mail.

Diploma opladen
Je kan je diploma in je online-cv opladen (vóór de uiterste inschrijvingdatum) in PDF, DOC, DOCX, JPG of TIF-formaat. Het bestand mag niet groter zijn dan 8 MB. Lukt het niet om het diploma op te laden, dan mag je een kopie opsturen naar de contactpersoon van Selor (zie 'Contactgegevens Selor'). Vermeld je rijksregisternummer, naam, voornaam en de code van de job.


JuristBookmark and Share
   

Retour à la liste

Nouvelle recherche ?

Annonceurs et recruteurs : placez votre annonce sur DroitBelge.net