DroitBelge.Net/Jobs: plate-forme d'annonces spécialisée dans les métiers juridiques (juristes, avocats, fiscalistes, paralegal...)

Job:

106 Juristen (meerdere profielen)

22.03.19

Description de l 'entreprise / Law firm / Bedrijfsomschrijving:

Er zijn 75 plaatsen bij de Algemene Administratie Fiscaliteit. Binnen de Algemene Administratie van de Fiscaliteit kan je tewerkgesteld worden bij de diensten Operationele Expertise en Ondersteuning in Brussel of bij de buitendiensten in Vlaanderen of Brussel. Momenteel zijn er onder andere plaatsen in Leuven, Brugge, Mechelen, Antwerpen, Gent, Hasselt, Dendermonde en Brussel.

Er zijn 20 plaatsen bij een team Invordering en 3 plaatsen bij een Juridische dienst van de Algemene Administratie van de Inning en Invordering.
De plaatsen bij een team Invordering zijn in Brussel (3), Antwerpen (2), Gent (2), Lier (2), Aalst (1), Genk (1), Halle (1), Hasselt (1), Leuven (1), Londerzeel (1), Oostende (1), Oudenaarde (1), Sint-Niklaas (1), Tongeren (1) en Turnhout (1)

Er zijn 3 plaatsen in Brussel bij het departement Geschillen & Administratieve beroepen en 1 plaats in Antwerpen bij de regionale component Antwerpen van het departement Geschillen van de Algemene Administratie van de Douane en Accijnzen.

Er zijn 2 plaatsen bij een dienst Geschillen van de Algemene Administratie van de Bijzondere Belastinginspectie.

Er is 1 plaats bij de dienst Juridische Expertise van de dienst Operationele Expertise en Ondersteuning en 1 plaats bij de Afdeling Waarderingen van de Administratie Opmetingen en Waarderingen van de Algemene Administratie van de Patrimoniumdocumentatie.


Description de la fonction / Functieomschrijving:

FOD Financiën is op zoek naar juristen voor verschillende administraties. Bij de uitoefening van deze functies kom je mogelijk in contact met het publiek.

Meer info: https://www.selor.be/fr/emplois/job/ANG19099/Jurist-meerdere-profielen-m-v-x-


Profil / Profiel:

1. Vereiste diploma op de uiterste inschrijvingsdatum:

• Diploma van licentiaat/master in de rechten of doctor in de rechten uitgereikt door een Belgische universiteit na tenminste 5 jaar studie.

• Je kan eveneens deelnemen als je een gelijkwaardigheid hebt behaald van een Gemeenschap op het niveau van een algemene master. Deze gelijkwaardigheid moet duidelijk vermelden dat het een graad is van een master behaald in de studierichting rechten in een universitair onderwijs of gelijkwaardig. Voor de houders van een geldige algemene gelijkwaardigheid, is een specifieke ervaring vereist: Een professionele ervaring van 2 jaar in een juridische functie in een domein van Belgische wetgeving.

2. Vereiste ervaring op de uiterste inschrijvingsdatum:

Voor de houders van een geldige algemene gelijkwaardigheid, is een specifieke ervaring vereist:

Een professionele ervaring van 2 jaar in een juridische functie in een domein van Belgische wetgeving.

3. Je wordt eveneens toegelaten als je laatstejaarsstudent bent van het academiejaar 2018-2019 voor het behalen van het vereiste diploma. Als je slaagt kan je pas in dienst treden als je het vereiste diploma hebt behaald. Laad in dit geval je inschrijvingsbewijs met duidelijke vermelding van studiejaar, academiejaar en afstudeerrichting op het moment van inschrijving op.


Onze aanbod:

Loonµ

Minimum aanvangswedde: 37.346,97 EUR (bruto jaarsalaris, reeds aangepast aan de huidige index, reglementaire toelagen niet inbegrepen).

Voordelen

• mogelijkheid tot het verwerven van een tweetaligheidspremie
• uitgebreid opleidingsaanbod (te volgen tijdens de werkuren)
• voordelige hospitalisatieverzekering
• gratis woon-werkverkeer met het openbaar vervoer
• voordelen en interessante aanbiedingen via de Fed+-kaart
• mogelijkheid voor een fietsvergoeding
• allerlei sociale voordelen
• mogelijkheid om eventuele overuren in recup op te nemen
• glijdende werkuren in een 38-uren week
• mogelijkheid tot telewerk en/of satellietwerk
• validatie van relevante ervaring


Contact:

Solliciteer via Selor t.e.m. 08-04-2018


https://www.selor.be/fr/emplois/job/ANG19099/Jurist-meerdere-profielen-m-v-x-


JuristBookmark and Share
   

Retour à la liste

Nouvelle recherche ?

Annonceurs et recruteurs : placez votre annonce sur DroitBelge.net