DroitBelge.Net/Jobs: plate-forme d'annonces spécialisée dans les métiers juridiques (juristes, avocats, fiscalistes, paralegal...)

Job:

Advocaat-stagiair of advocaat-medewerker

21.03.18

Description de l 'entreprise / Law firm / Bedrijfsomschrijving:

De associatie Xirius (www.xirius.be) is een advocatenassociatie bestaande uit vier kantoren, waarbij de kwaliteit van de dienstverlening en de specialisatie voorop staan.

Het kantoor Xirius Public, gespecialiseerd in het grondwettelijk en administratief recht, is op zoek naar één advocaat-stagiair of advocaat-medewerker.


Description de la fonction / Functieomschrijving:

Advocaat-stagiair of advocaat-medewerker


Profil / Profiel:

Nederlandstalige, met interesse voor het grondwettelijk en administratief recht (procedures Grondwettelijk Hof, Raad van State en gewone hoven en rechtbanken), o.m. ambtenarenrecht (statutairen en contractuelen), tuchtrecht, domeingoederenrecht, overheidsopdrachten, gezondheidsrecht, bemiddeling en/of regulerende instanties.


Aanbod:

Een aangename en dynamische werkomgeving, waarin u werkzaam zal zijn binnen een groep van een vijftiental jonge advocaten, die zich hebben gespecialiseerd in het grondwettelijk en administratief recht, onder leiding van zeven gespecialiseerde vennoten. Goede verloning. De kwaliteit van de opleiding en de samenwerking staan voorop en de stagiair of medewerker leert, stapsgewijs, een volwaardige zelfstandige advocaat te worden.


Contact:

Kandidaten kunnen hun cv en motivatiebrief via e-mail verzenden aan Anthony Poppe (ap@xirius.be), Tedescolaan 7, 1160 Brussel (Tel.: 02/663.14.53 ; Fax.: 02/663.30.81 ; www.xirius.be).

email : ap@xirius.be


Advocaat
BrusselBookmark and Share
   

Retour à la liste

Nouvelle recherche ?

Annonceurs et recruteurs : placez votre annonce sur DroitBelge.net